I dag er det FotoMalias fødselsdag, hurra hurra hurraaaaaa!

Hurra hurra hurra… Tænk, nu er der allerede gået et helt år siden vi tre begyndte at genere “the world wide web” med vores vanvittige indslag!

Hvordan skal man fejre sådan en begivenhedsrig dag? JO vi gør ligesom alle andre sæbeoperaer..Vi kigger tilbage! Ikke fordi vi ikke kan finde på noget nyt, men fordi det har været SÅ fantastisk et år og takket være jer læsere og jeres kommentarer, har vi følt at det har været al arbejdet værd, så tusind tak til jer!

Vi har i dagens anledning valgt 5 indlæg som vi har haft det rigtig sjovt med at lave og som vi er meget stolte af 🙂

Det første indlæg vi vil fremhæve er selvfølgelig vores afslutning på julekalenderkonkurrencen 2010 og vores Rube Goldberg udtrækningsmaskine! Det var godt nok en hård nat, men den endte heldigvis helt perfekt, borset fra at vi alle havde ondt i hele kroppen dagen efter af at stable paller en hel nat..

Et andet indlæg vi er meget glade for,  er et indlæg fra vores første Fotomalia nørde aften hvor vi tog nogle rigtig fede billeder (hvis vi selv skal sige det… og det skal vi!) af en rigtig fed bil i en rigtig fed tunnel, med et rigtig fedt kamera og en rigtig fed flash på en rigtig fed vej, ej vejen var faktisk ikke fed Anyways… Det er nok ikke sidste gang den bil kommer med..

Så er der jo selvfølgelig vores mountainbikeshoot hvor vi også fik flikket en superfed video sammen på Animoto.com! Det var rigtig sjovt at komme ud i felten med alt vores grej – og Mads fik rigtig ondt i armen af at være VAL i 16 timer i streg, men sådan er det, den muse arm skal trænes når den endelig kommer ud…

Vores første rigtige fotokonkurrence og dertil hørende udtrækning skal man jo heller ikke glemme! Det var fedt med den store interesse lige fra start, og hyggeligt at se alle de fede billeder igennem i havde sendt ind og vi havde en vildt sjov aften med at finde en vinder. Det var jo også her vi fandt vinderen af vores første og snart verdens eftertragtede Fotomalia hædersdiplom!

Her på Fotomalia har vi jo – som i nok ved, en svaghed for at ødelægge, smadre og tage billeder – altså ikke noget med “happy slapping”, men hvem ved, det kan jo stadig nå’s… Nå men dette indlæg er fra første gang hvor vi skød ting i stykker og fik nogle lækre highspeed billeder i kassen.. Og ikke at forglmme – Brian blev SMURT ind i yoghurt!

Det var et rigtig tilbageblik, men hvad så nu, hvad skal der ske det næste år? – Tja med den planlægnings moral vi har så ved vi dårligt nok hvad vi skal lave i morgen, men en ting er sikkert. Det bliver helt sikkert ikke kedeligt – for os ihvertfald!

En lille Teaser

I skal også lige ha´en lille teaser til et indlæg som snart kommer og som i skal glæde jer rigtig meget til!

Brian - fotomalia.dk

Brian arbejder til dagligt som fotograf i Randers Regnskov, og igennem dette arbejde kommer han vidt omkring i forhold til motiver. På en enkelt uge er det ikke unormalt at han har fotograferet alt fra parrende kongekobra og flyvende kæmpe flagermus til portrætter af børn, produkt billeder eller dele af dyrepassernes spændende hverdag

Du kan måske også lide

Fujis Home projekt med Magnum

Throwback – Fotografens slaraffenland – Photokina

SUK – Luk lynlåsen og skyd…

Nikons nye Z-Serie kommer på gaden i september

17 thoughts on “I dag er det FotoMalias fødselsdag, hurra hurra hurraaaaaa!”

 1. Stort tillykke med fødselsdagen. Glæder mig til de næste 12 måneder, nu når I har lært at stå på egne ben (kan man ikke det som 1-årig ??) 🙂

 2. Hej alle sammen, tak for alle fødselsdagshilsnerne. Det er fandme gået hurtigt det år her – men hold kæft det har været fedt!

  Og drenge (Kasper & Mads) tak for et fedt fedt år og jeg glæder mig fandme til et mere, i er sku kammerater i verdensklasse. Der er ingen andre jeg hellere vil springe ting i stykker med end jer!!

 3. Tak for alle de søde hilsner – vi glæder os også rigtig meget til mere sjov og nøderi.

  Brian – tak og i lige måde 🙂 … Hvem er ham Kasper du snakker om?

 4. Hey drenge.

  Et stort tillykke med 1-års dagen herfra.
  Jeg glæder mig til at se hvilket spændende nyt år i kan give os.
  Husk at vise jeres “sindsyghed” i blogsene for det er sgu det der gør det hele lidt mere spændende end alle de andre blogs jeg kender til.

  /Jill

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *