SENESTE INDLÆG
Fimbulvinter (december 14, 2017 6:00 am)
Men det er jo bare en due! (december 12, 2017 5:25 pm)
Capture One smider stor opdatering (december 5, 2017 7:15 pm)
Testzonen: Godox AD600 – Review (december 1, 2017 9:29 pm)
Når man glemmer legen og budskabet (november 30, 2017 10:28 am)

Endelig på gaden!

Share

Nu har jeg i snart to måneder gået med en hemlighed, som jeg har glædet mig helt sindsygt meget til at skulle dele her på bloggen, og endelig kan jeg gøre det, for den er nemlig lige kommet ind af døren.

Nikon Pro Magazine

Jep jeg har et billede i det nyeste nummer af “Nikon Pro”, et af de mest prestigefyldte og flotte branche magaziner der bliver udgivet i hele verden. Bladet bliver udgivet i 29 lande og på 5 forskellige sprog, så jeg må sku indrømme at jeg syntes det er lidt fedt at være med i det selvskab

Årets billede!

Da jeg præsenterede billedet for første gang her på bloggen, præsenterede jeg det under titlen “Årets billede” og jeg må stadig sige at det er det billede jeg selv syntes er det bedste jeg har lavet i år – altså indtil videre, for jeg regner da med at komme stærkt igen!


Hov jeg glemte vist helt at fortælle at det er et dobbelt opslag!

Nu kan jeg vist ikke komme uden om at der er et par raske gutter jeg skylder en stor tak for hjælpen – Så Kasper Vissing, Mads, Michael og Kasper tak for hjælpen, i er sku nogle guttermænd!

Share

Brian arbejder til dagligt som fotograf i Randers Regnskov, og igennem dette arbejde kommer han vidt omkring i forhold til motiver. På en enkelt uge er det ikke unormalt at han har fotograferet alt fra parrende kongekobra og flyvende kæmpe flagermus til portrætter af børn, produkt billeder eller dele af dyrepassernes spændende hverdag

22 Comments

 1. Hej Brian!
  Ja, jeg så dit billede da jeg kiggede det nye Nikon Pro igennem, som landende i min postkasse i går. Det var en glædelig overraskelse.

  Tillykke med det, det er godt gået og særdeles velfortjent!

  Svar
 2. Tillykke Brian. Det er sgu for sejt. Er det imod copyright, hvis du skyder et billede af opslaget – kunne vildt godt tænke mig at se det!
  .
  De mange (MANGE!!) timer der er lagt i at fange dette ene billede, er det hele værd, når det bliver værdsat af et så prof. magasin. Klap dig selv på skulderen!

  Svar
  • Jeg ser på det, men det bliver nok ikke et billede af bladet, jeg har jo fotokarantæne!
   .
   Men jeg har en PDF, jeg fik til at læse korrektur på, den kan jeg smide op!

   Svar
 3. Stort tillykke Brian – du er for sej!!

  Svar
  • Tak skal du have, jeg havde aldrig kunne gøre det uden støtten fra min dejlige kone!

   Svar
 4. Jeg er imponeret Brian.
  Stort tillykke – Her sprang der lige en champagneprop, mens jeg skrev dette 🙂

  Rigtig god weekend.

  Svar
  • Mange tak, det er sku fedt når man når et mål!
   .
   Håber champagnen smagte…

   Svar
   • Jo tak, den smagte som den skulle. Man skal aldrig forpasse en god lejlighed til at åbne for en god flaske perler.

    Svar
 5. Et Ord. NICE

  Svar
 6. Stort tillykke herfra Mr. Prof!
  – Det er virkelig også et lækkert billede! 🙂

  Svar
  • Takker mange gange…
   .
   Og vi har stadig ikke glemt vores aftale!
   .
   Det kommer!

   Svar
 7. Det er fandme godt gået det der Brian! Du har kun nået så langt på grund af din umådelige beslutsomhed! Fedt alt det arbejde har givet SÅ meget pote. Dog synes jeg godt de kunne have fremhævet mit navn noget mere i bladet….. Eller det vil sige at de har slet ikke nævnt mig… Men det er jo nok fordi jeg egentlig ikke har lavet så meget… Nå men.. 🙂

  Svar
  • Ej. Kasper ikke så hård ved dig selv, du lavede da den tricker der ikke virkede – det er da også noget værd

   Svar
 8. Stort tillykke!
  det er også et kanon fedt billede

  Svar
 9. Tillykke Brian. 🙂
  Jeg læste det hertil morgen med min morgenkaffe. Det er ret sejt! 🙂
  -Jesper

  Svar
  • He he…. Så du det i bladet før på bloggen?
   .
   Og tak

   Svar
   • Ja, inden jeg loggede på her. 🙂 Jeg kigger altid lige bunden af bladet, hvor alle efternavnene står, og tænkte: “Rasmussen? Mon det er en dansker?” Det må man sige det var. 🙂
    Jeg må lige høre en dag, hvordan du kom der i?
    -Jesper.

    Svar

Leave A Comment