Endelig på gaden!

Nu har jeg i snart to måneder gået med en hemlighed, som jeg har glædet mig helt sindsygt meget til at skulle dele her på bloggen, og endelig kan jeg gøre det, for den er nemlig lige kommet ind af døren.

Nikon Pro Magazine

Jep jeg har et billede i det nyeste nummer af “Nikon Pro”, et af de mest prestigefyldte og flotte branche magaziner der bliver udgivet i hele verden. Bladet bliver udgivet i 29 lande og på 5 forskellige sprog, så jeg må sku indrømme at jeg syntes det er lidt fedt at være med i det selvskab

Årets billede!

Da jeg præsenterede billedet for første gang her på bloggen, præsenterede jeg det under titlen “Årets billede” og jeg må stadig sige at det er det billede jeg selv syntes er det bedste jeg har lavet i år – altså indtil videre, for jeg regner da med at komme stærkt igen!


Hov jeg glemte vist helt at fortælle at det er et dobbelt opslag!

Nu kan jeg vist ikke komme uden om at der er et par raske gutter jeg skylder en stor tak for hjælpen – Så Kasper Vissing, Mads, Michael og Kasper tak for hjælpen, i er sku nogle guttermænd!

Brian - fotomalia.dk

Brian arbejder til dagligt som fotograf i Randers Regnskov, og igennem dette arbejde kommer han vidt omkring i forhold til motiver. På en enkelt uge er det ikke unormalt at han har fotograferet alt fra parrende kongekobra og flyvende kæmpe flagermus til portrætter af børn, produkt billeder eller dele af dyrepassernes spændende hverdag

You May Also Like

Fælles forår.

Sådan laver jeg mine portrætter til sort/hvid.

Med Nikon 7500 til det nordligste Grønland

Fototurist på Lofoten

22 thoughts on “Endelig på gaden!”

 1. Hej Brian!
  Ja, jeg så dit billede da jeg kiggede det nye Nikon Pro igennem, som landende i min postkasse i går. Det var en glædelig overraskelse.

  Tillykke med det, det er godt gået og særdeles velfortjent!

 2. Tillykke Brian. Det er sgu for sejt. Er det imod copyright, hvis du skyder et billede af opslaget – kunne vildt godt tænke mig at se det!
  .
  De mange (MANGE!!) timer der er lagt i at fange dette ene billede, er det hele værd, når det bliver værdsat af et så prof. magasin. Klap dig selv på skulderen!

 3. Det er fandme godt gået det der Brian! Du har kun nået så langt på grund af din umådelige beslutsomhed! Fedt alt det arbejde har givet SÅ meget pote. Dog synes jeg godt de kunne have fremhævet mit navn noget mere i bladet….. Eller det vil sige at de har slet ikke nævnt mig… Men det er jo nok fordi jeg egentlig ikke har lavet så meget… Nå men.. 🙂

   1. Ja, inden jeg loggede på her. 🙂 Jeg kigger altid lige bunden af bladet, hvor alle efternavnene står, og tænkte: “Rasmussen? Mon det er en dansker?” Det må man sige det var. 🙂
    Jeg må lige høre en dag, hvordan du kom der i?
    -Jesper.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *