Har du lyst til at lege med?

I den kommene uge, har du mulighed for at lege lidt med her på FotoMalia – vi har nemlig tænkt os at starte et lille projekt op, som betyder, at du kan få dine billeder ud til alle FotoMalia´s læsere

Lyder det interessant – så kig dagens indlæg!

DAGENS BILLEDE

Da jeg for efterhånden nogen år siden havde fotograferet i nogen tid, havde jeg et ønske om, at vise nogle af mine billeder frem – der var selvfølgelig familie og venner, men deres feedback var på et tidspunkt ikke længere nok, og jeg ville gerne, at mine billeder kom ud og blev set af flere…

Det er faktisk med afsæt i denne følelse vi her på FotoMalia over de næste 5 dage sætter gang i et lille projekt – Projekt: “Dagens billede”.

Projektet går i alt sin enkelthed ud på, at vi hver dag laver et indlæg, hvor bloggens brugere (altså dig!) kan oploade ET billede til dagens galleri – dette billede vil så ligge til frit skue for FotoMalia´s 4-500 daglige besøgende, som frit kan kommentere og/eller bare nyde netop dit billede!

Der er ingen præmier at hente – max lidt street kredit, og man behøver ikke at lægge et billede op hver dag for at være med, men hvis man har lyst til at dele et af sine billeder med en masse andre fotointeresserede, så har man muligheden!

BILLEDERNE

Der er som udgangspunkt ingen krav til billederne, de kan være nye, gamle, eller bare en kreativ vinkel på hverdagen optaget med din mobil – der er som sagt ingen grænser, andet end man er begrænset til ET billede om dagen, og at det skal være et billede som man ønsker at vise frem!

Billedet oploades i galleriet, sammen med sit navn, en kort beskrivelse af hvad, hvor og hvornår billedet er lavet!

GALLERI

Henunder kan du oploade dit billede, samt se alle de billeder der er lagt op!

– Vores plugin driller os, så selvom det måske ser ud som om at dit billede ikke er indsendt, så ligger det omme bagved, og vi skal nok få det med i galleriet 🙂

[ngg_uploader id=39]

 

[nggallery id=39]

Nu håber vi, at du har lyst til at lege med, og vi glæder os til at se en masse spændene billeder!

KOMMENTARER

Alle er selvfølgelig meget velkomne til at kommentere på “Dagens Billeder”, og som altid glæder vi os til at høre på konstruktiv kritik!

Nu håber jeg sku bare, at der er nogen der har lyst til at lege med, ellers bliver dette muligvis den kedeligste uge på FotoMalia – altså lige efter den hvor Mads slettede hele bloggen!!!

Brian - fotomalia.dk

Brian arbejder til dagligt som fotograf i Randers Regnskov, og igennem dette arbejde kommer han vidt omkring i forhold til motiver. På en enkelt uge er det ikke unormalt at han har fotograferet alt fra parrende kongekobra og flyvende kæmpe flagermus til portrætter af børn, produkt billeder eller dele af dyrepassernes spændende hverdag

Du kan måske også lide

Fujis Home projekt med Magnum

Throwback – Fotografens slaraffenland – Photokina

SUK – Luk lynlåsen og skyd…

Nikons nye Z-Serie kommer på gaden i september

5 thoughts on “Har du lyst til at lege med?”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *