Jydebanden i KBH..

I dag er der jo promenente gæster der besøger Danmark, og det har resulteret i at FotoMalia har bevæget sig ud i den store verden, for et besøg i denne kaliber kan vi jo ikke misse!

NIKON INVITERER

Hvis du ikke allerede ved, hvem det er, der kommer til DK, så har det i virkelighede nok ikke din store interesse, men det er faktisk FotoMalias rigtig gode kammerater Joe og Bill der gæster, og i den forbindelse har Nikon inviteret alle deres trofaste følgere til et kæmpe arrangement i “Den sorte diamant” i KBH

Vi er total klar, og har informeret Joe og Bill om at vi kommer og at vi selvfølgelig gerne vil give dem et par tips til hvordan man gør det der foto-halløj – Vi glæder os!

;

2/3 – DEN HÅRDE KERNE

Vi skulle faktisk have været afsted alle tre, men traditionen tro, så har Kasper et immunforsvar som en ebola-ramt spinghale – så han er igen blevet syg og er derfor M.I.A….

Okay nu er det selvfølglig heller ikke som om at vi savner ham, han er jo mest af alt bare lidt irriterende, og faktisk var den eneste grund til at vi ville have ham med, fordi vi skulle bruge hans Dankort (som vi så har stjålet i stedet)

Som sagt, så glæder vi os til at nørde, og det er jo altid hyggeligt at sludre med de kloge mennesker fra Nikon, så det skal sku nok blive en fed dag!

Hvis du også kigger forbi Diamanten i dag, så sig da lige hej…

Brian - fotomalia.dk

Brian arbejder til dagligt som fotograf i Randers Regnskov, og igennem dette arbejde kommer han vidt omkring i forhold til motiver. På en enkelt uge er det ikke unormalt at han har fotograferet alt fra parrende kongekobra og flyvende kæmpe flagermus til portrætter af børn, produkt billeder eller dele af dyrepassernes spændende hverdag

Du kan måske også lide

Fujis Home projekt med Magnum

Throwback – Fotografens slaraffenland – Photokina

SUK – Luk lynlåsen og skyd…

Nikons nye Z-Serie kommer på gaden i september

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *