London Baby…

Sidder lige nu på vej til England, fire dage, to hoteller og tre zoologiske haver skal besøges, forhåbentlig bliver der også lidt tid til at kigge på London – jeg har aldrig været i London og jeg glæder mig…

Hvad skal med??

Det er altid et svært spørgsmål, for man vil jo helst have det hele med. Men denne gang er mit mål at jeg kan have alt hvad jeg skal have med, med som “carry on”. Så hvad skal man vælge..

Kom gerne med jeres forslag, så skal jeg nok fortælle hvad jeg vælger at tage med..

Brian - fotomalia.dk

Brian arbejder til dagligt som fotograf i Randers Regnskov, og igennem dette arbejde kommer han vidt omkring i forhold til motiver. På en enkelt uge er det ikke unormalt at han har fotograferet alt fra parrende kongekobra og flyvende kæmpe flagermus til portrætter af børn, produkt billeder eller dele af dyrepassernes spændende hverdag

You May Also Like

Hvorfor naturfotografi?

Det er godt at blive rusket lidt i

#nårinstagramtagerover

CEWE fotobog

17 thoughts on “London Baby…”

 1. Når jeg er i London har jeg et EF24-70mm f/2.8L USM på mit 5Dmk2. Pakket i min Lowepro Toploader Pro 70 AW, som passer perfekt til det set-up.
  Jeg plejer så en enkelt gang at ønske jeg havde taget min EF16-35mm f/2.8L II USM med, men så igen – det bliver for tungt, når man også skal i butikker og museer, og hvad har man ikke alt i og omkring London 🙂

  1. Kim SÅ gammel ser du da heller ikke ud – bliver du allerede træt ved to objektiver?..
   .
   Ej 24-70eren er selvfølgelig et must at have med. og selvfølgelig tager man sin store sensor hvis man har valget! og det kan jeg jo se at du har!

   1. Jamen, jeg ER p….gammel. I hvertfald hvis du spørger min yngste dreng 🙂

    Okay, det var måske et dårligt argument – det med vægten, men det der lå mig på hjertet, var blot at gøre opmærksom på, at jeg har erfaret (og det er så min egen personlige, andre kan have helt andre erfaringer), at det er lidt irriterende med for meget kamera, når man skal bære på indkøbsposer, gå rundt i overfyldte, eller godt besøgte butikker, sidde i taxi’er og dets lige. Nu har jeg så lige læst, at der egentligt var tale om et fotojob-job, og så mener jeg naturligvis, at man skal være ordentligt klædt på. Og det vejer selvfølgeligt.

    Glæder mig til at se resultaterne, hvis du får lov at offentliggøre dem 🙂

    1. Jeg forstår helt sikkert hvor du vil hen, det er en vigtig opvejning hvornår mængden af udstyr bliver en hindring for det at tage billeder.
     .
     Jeg tror selv at jeg ofte har for meget med!
     .
     Hvis man skære helt ind til benet, så kommer man jo rigtig langt med sin 24-70mm som du også selv er inde på…

 2. Ja, hvis du allerede er på vej til London er det jo lidt sent at spørge 🙂
  .
  Var selv på forlænget weekend i Rom i forbindelse med Store Bededag, og selvom det vejer ca 8 kg, så have jeg min Lowepro Flipside 400 på ryggen, og der i havde jeg den hellige tre enighed, dvs.

  14-24 F/2.8
  24-70 F/2.8
  70-200 F/2.8
  .
  samt en 50mm F1.4, samt et styk SB900 og selvfølgelig en Ipad2 i forlommen.
  .
  Ved siden af havde jeg et stativ til nat/aften billeder.
  .
  Ja, det er 8 kg. på ryggen i 25-30 graders varme hvor man går rundt dagen lang, men tænkte sjældent over det, og alle objektiver blev brugt, specielt de 2 første.
  .
  Og nu vi snakker Ipad, så har jeg lige fået nedenstående hjem fra Kina – det er et dejligt stykke u-undværeligt tilbehør. Raw billeder direkte på Ipad i løbet af ingen tid.
  .
  http://store.micgadget.com/card-readers/280-ipad-2-cf-card-camera-connection-kit.html
  .
  🙂

 3. Hey Brian

  Når jeg trekker ud i alverdens byer for at skyde lidt, så har jeg min hellige 3konger med og sjovt nok er det de samme som Søren nævner:) og de dækker rigeligt de behov jeg har. Og så smider jeg dem i min Lowe Pro hoftetaske…. Det er så lidt med forskel om jeg har en SB 700 og en SB 900 med…..

  God tur min ven
  Michael

   1. Hej Brian

    det er MEGET sjældent at jeg bruger flash på gaden… jeg gjorde det i Boston hvor jeg fik en opgave af en vinduespudser som gerne ville have nogle skud til sin hjemmeside.. eller bruger jeg kun flash når jeg har taget lidt portrætter for de selvskaber jeg har besøgt og til de billeder jeg har taget til Gordios Trainings hjemmeside..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *