SENESTE INDLÆG
2018 i foto verdenen? (januar 11, 2018 9:01 pm)
Fotomalia retouches you #0001 (januar 9, 2018 9:08 pm)
Vores bedste billeder fra 2017 (januar 1, 2018 7:00 pm)

Nu nærmer tiden sig, men til hvad?

Share

Er jeg den eneste der har lagt mærke til, at der er noget der er ved at være tæt på – jeg har lagt mærke til at der er kommet en lille smule julepynt op hist og her, faktisk har jeg set flere butikker der har fået lidt jule ting på hylderne.

Hmmm hvad kan det mon betyde?

Hvad glæder du dig til?

Den komende tid er jo genstand for mange traditioner, og der er masser af gode ting at glæde sig til, men hvad glæder du dig til, og hvilke traditioner betyder noget for dig – jeg ved ihvertfald en tradition som jeg glæder mig rigtig meget til, og som bliver endnu sjovere end sidste år!

Kan du gætte hvad det er??? Her får du et lille hint!

Til dem der ikke fulgte bloggen sidste år, Glæd jer det blir så sjovt!

Nu er det jo officielt, så nu handler det bare om at sprede ordet, for jo flere der er med jo sjovere blir det!

Share

Brian arbejder til dagligt som fotograf i Randers Regnskov, og igennem dette arbejde kommer han vidt omkring i forhold til motiver. På en enkelt uge er det ikke unormalt at han har fotograferet alt fra parrende kongekobra og flyvende kæmpe flagermus til portrætter af børn, produkt billeder eller dele af dyrepassernes spændende hverdag

15 Comments

 1. Det blir’ SÅÅÅÅÅÅÅ FEDT!!! 🙂
  Jeg glæder mig helt vildt!!

  Svar
 2. Hi hi, eller skulle man sige hoho… Jeg sad netop og tænkte på om i ville følge op på sidst års december succes, men tænkte at alle, lige som jeg selv, nok havde fået mere travlt, og nu hvor der desværre ikke er daglige blogs for tiden, så var det måske for meget at håbe.
  .
  Men jubii, julen bringer stadig mirakler. Håber jeg kan finde tiden til at deltage lige så committet som sidste år.

  Svar
  • Det bliver ikke lettere i år, men man behover ikke følge med hver dag for at være med, men om man kan lade være…. tja?

   Svar
 3. 😀
  Forventningerne er MEGA store 😉

  Svar
  • Vi skal gøre hvad vi kan…
   .
   Jeg syntes ihvertfald at hovedpræmien er fed….

   Svar
 4. Jesper, Søren og alle i andre! Vi fyrer den MAX af i år!! 🙂 Med garanti!!!

  Svar
  • Pas nu på – vi skal jo gerne kunne indfri forventningerne!
   .
   Så jeg syntes vi skal holde os til at det blir lidt under middel, så har vi jo mulighed for at overraske…

   Svar
   • “Lidt under middel” … så hæver i trods alt niveauet 😉
    Glæder mig – kan i ikke tyvstarte lidt?

    Svar
 5. Uhh.. Daglige indlæg igen 🙂

  Det kan kun blive en god jul med lidt skattejagt herinde !!

  Svar
 6. Det vil jeg glæde mig til, men i kan bare springe det hele over, og sende gevinsten direkte til mig. Det har i jo prøvet før. 🙂
  -Jesper.

  Svar
  • Ha Ha.. gevinsten er en stor spand ærter!!!
   .
   Ej det passer ikke, og du må give dit held en chance igen i år!

   Svar
 7. Hold da helt fast nogle lækre jule nisser:-)

  Svar

Leave A Comment