SENESTE INDLÆG
Farvelære / Farven gul (november 14, 2017 12:00 pm)
Mufloner i Spanien (november 10, 2017 11:21 am)
Hvad betyder 50cm….? (november 9, 2017 6:20 pm)
Hvad er meningen – egentlig? (november 7, 2017 9:44 am)

Vi har leget med Loupedeck til lightroom :)

Share

I ca 3 uger har jeg haft Loupedeck mellem hænderne. Der er vanen tro blevet pillet, rodet, og hvad man nu kan finde på 🙂

Loupedeck og Lightroom

Måske er du, ligesom jeg blevet fanget af en reklame for Loupedeck.

Kort efter jeg faldt over reklamen på facebook, smed jeg en mail afsted – “Skal FotoMalia ikke lige testen den?”, “Jo” svarede de.

Og efter jeg var kommet hjem fra ferie, der lå den og ventede på mig.

 

Bær over med mig, dette er take nr. MANGE, da mit grej blev ved med at drille..

 

Konklusion

Loupedesk er absolut interessant, men grundet prisen på €329.00, eller knap DKK 2500, er det nok ikke det stykke grej man lige kaster sig vildt og uhæmmet over.

Når det så er sagt, så er det en fornøjelse at arbejde med, og jo mere man bruger det, jo hurtigere skifter man også mellem hjul og knapper, samt man kan ignorere sin mus en hel del (hvilket er rart).

 

Share

Som den eneste Kjøbenhavner, driver den hårdtslående Jakob, dagligt sin egen virksomhed, hvor han både arbejder som fotograf og konsulent. Siden 2009 har Jakob været en aktiv fotoblogger, på sin egen blog, og i 2015 slog han sig sammen med fotomalia. Ud fra devisen: "Hvad skal vi med søvn?" og "Det prøver vi squ lige!", er Jakob (kærligt) blevet beskrevet som en sæk lopper, han har alt for mange idéer og, alt for lidt tid til at arbejde med dem.

Leave A Comment