Workshops, Foredrag og Rejser

2-december-fm

FotoMalia gemmer på en bred vifte af kompente fagfolk, som hver især har specialiseret sig inden for feltet at skabe historier igennem billeder. Udover den teoreriske og praktiske viden, gemmer vi i FotoMalia også på et væld af spændende og underholdende røverhistorier, som vi alle brænder for at fortælle.

Her under kan du finde de foredrag og workshops som FotoMalia-teamet i øjeblikket tilbyder. Men har du specielle ønsker, ser vi også gerne om vi kan efterleve disse.

Skulle du stå og trippe, og måske har en fotoklub eller lignende i baghånden, kan flere af vores workshops bookes og afholdes som et særarrangement.

WORKSHOPS

2018

Capture One Intro Workshop – Bliver klogere på verdens nok bedste raw converter

Sessions, color grading, hudtoner, genveje, farver, kontrast, sortering og meget mere. Lær hvordan du kommer i gang med Capture One.

Afholdte

Fotoworkshop med årets pressefotograf Asger Ladefoged (1. – 3. september, Hanstholm Fyr)

Styrk dine kompetencer som visuel historiefortæller på eksklusiv tre dages fotoworkshop med den prisvindende pressefotograf Asger Ladefoged.

 

Fra-Auto-til-fokus

FotoMalia Camp 2017 (16. september – 17. september, Djursland)

I 2016 startede FotoMalia op på et nyt, stort og spændende event – et event som dem der deltog, sent vil glemme, og som vil blive skrevet ind i FotoMalia’s historie bøger som noget ganske særligt! – FotoMalia camp blev født!

I 2017 har vi igen store planer, de er ikke helt på plads endnu, så er der ikke nogen detaljer at dele, ja ud over at det igen bliver episk 😉

Hvis du allerede nu ved at du kan på dagen (som ikke er sat endnu), så smid os en mail, ellers så tilmeld dig vores nyhedsbrev, så er du sikker på at få besked så snart datoen og programmet er sat!

Læs mere om FotoMalia Camp 2017

Fra-Auto-til-fokus

fra AUTO til FOKUS (30. september – 01. oktober, Randers Regnskov)

Vil du på eventyr med FotoMalia, og samtidig udvikle dig fotografisk? Så tag med os til de tropiske kupler i Randers og få et kreativt los i røven! Igennem to intensive dage tvinger to af Danmarks absolut bedste naturfotografer dig ud af din fotografiske comfort zone, for på denne måde at rykke din viden, dine grænser og dit fotografi.

Fra Auto til Fokus er en ny workshop for den lidt mere øvede fotograf med Fotomalia drengene Brian Rasmussen og Ard Jongsma.

 

Læs mere om “fra AUTO til FOKUS”

Workshop i kreativt naturfoto (7. – 8. oktober 2017, Thy)

Har du nogenlunde styr på dit kamera men mangler en ordentlig omgang kreativ inspiration?

Så tag med Carsten Krog Pedersen og Jon Detlefsen fra FotoMalia på kursus i kreativt naturfoto i naturskønne og kunstnerisk inspirerende omgivelser på Kirsten Kjærs Museum i Thy.

Step-Up, tag dit fotografi seriøst (29 Oktober 2017, Købehavn)

Vores helt grundlæggende spørgsmål på Step-Up er, om du tager dig selv som fotograf seriøst; om du tager din fotografiske forretning seriøst. Får du snøvlet dig over tærsklen mellem hobby og forretning?

En professionel tilgang til det fotografiske arbejde kræver, at en lang række parametre opfyldes. Der skal bla. forberedes, der skal være styr på grejet, og der skal være styr på tidsforbrug og levering.

Læs mere om STEP-UP her