Workshops, foredrag og rejser

Vi har mange kompetente og erfarne undervisere i FotoMalia-teamet, og vi arrangerer adskillige workshops og fotorelaterede events i årets løb.

Vores workshops er yderst populære, og der er ofte rift om pladserne, så det er med at slå til, hvis du vil med.

Her under finder du de foredrag og workshops, som FotoMalia-teamet i øjeblikket tilbyder.

Har du en fotoklub eller lignende i baghånden, kan flere af vores workshops bookes og afholdes som et særarrangement.

Kommende

Vil du gå til foto? (Nov-Jan, København)

Vil du med på et længere forløb, hvor du for alvor bliver sparket igang med dit kamera?

Så har du nu muligheden for at komme Med Jakob Kjøller på en workshop, der løber over 8 tirsdage aftner.

Workshop i kreativt naturfoto (8-9. september 2018, Thy)

Har du nogenlunde styr på dit kamera men mangler en ordentlig omgang kreativ inspiration?

Så tag med Carsten Krog Pedersen og Jon Detlefsen fra FotoMalia på kursus i kreativt naturfoto i naturskønne og kunstnerisk inspirerende omgivelser på Kirsten Kjærs Museum i Thy.

Step-Up (21 Oktober 2018, Købehavn)

Vores helt grundlæggende spørgsmål på Step-Up er, om du tager dig selv som fotograf seriøst; om du tager din fotografiske forretning seriøst. Får du snøvlet dig over tærsklen mellem hobby og forretning?

En professionel tilgang til det fotografiske arbejde kræver, at en lang række parametre opfyldes. Der skal bla. forberedes, der skal være styr på grejet, og der skal være styr på tidsforbrug og levering.

Afholdte

Fra RAW til JPG (18 August 2018, Købehavn)

På RAW til JPG lære du, hvordan du håndtere dine billeder på din computer, hele vejen fra import fra kameraet til hvordan du få dem hurtigst ud og videre ud i verden, hvor de kan blive vist frem.

Fotoworkshop med årets pressefotograf Asger Ladefoged (1. - 3. september 2017, Hanstholm Fyr)

Styrk dine kompetencer som visuel historiefortæller på eksklusiv tre dages fotoworkshop med den prisvindende pressefotograf Asger Ladefoged.

Capture One Intro Workshop - Bliver klogere på verdens nok bedste raw converter

Sessions, color grading, hudtoner, genveje, farver, kontrast, sortering og meget mere. Lær hvordan du kommer i gang med Capture One.

FotoMalia Camp

I 2016 startede FotoMalia op på et nyt, stort og spændende event – et event som dem der deltog, sent vil glemme, og som vil blive skrevet ind i FotoMalia’s historie bøger som noget ganske særligt! – FotoMalia camp blev født!
I 2017 har vi igen store planer, de er ikke helt på plads endnu, så er der ikke nogen detaljer at dele, ja ud over at det igen bliver episk 😉

Hvis du allerede nu ved at du kan på dagen (som ikke er sat endnu), så smid os en mail, ellers så tilmeld dig vores nyhedsbrev, så er du sikker på at få besked så snart datoen og programmet er sat!

fra AUTO til FOKUS

Vil du på eventyr med FotoMalia, og samtidig udvikle dig fotografisk? Så tag med os til de tropiske kupler i Randers og få et kreativt los i røven! Igennem to intensive dage tvinger to af Danmarks absolut bedste naturfotografer dig ud af din fotografiske <em>comfort zone</em>, for på denne måde at rykke din viden, dine grænser og dit fotografi.

Fra Auto til Fokus er en ny workshop for den lidt mere øvede fotograf med Fotomalia drengene Brian Rasmussen og Ard Jongsma.