Flash More – 1, 2, mange flash

Flere flash, flere muligheder

Selv om at du kan komme rigtigt langt med en enkelt flash, så er det nogle gange bare ikke nok, og et hvert gearhead, ved at man aldrig kan få for mange flash enheder. ?

Hvor en enkelt flash, giver muligheden for let og hurtig opsætning, giver flere flash dig muligheden for at skabe flote dynamiske portrætter. Derudover kan du gå endnu mere kreativt til værks.

Hvad kan du tage med dig?

Efter workshoppen, har du prøvet kræfter med 2 og 3 flash setups.
Du ved hvad foreskellen på High- og LowKey er.
Du ved hvad et hovedelys, samt hvordan du sætter kantlys.

Hvem er det for?

Du behøver ikke at være en flash troldmand, men denne workshop er for dig, der allerede har leget med flash før, du ved hvordan blænden og lukkertiden påvirker flashen.

Det lækre og nyistandsatte TrustHouse, hvor Jakob har studio, ligger rammen om flash workshoppen.

Hvordan kommer det til at foregå?

Efter en ultra kort gennemgang af, hvordan lys, blænde og lukkertiden virker, så skal I skyde.

Som udgangspunkt leverer jeg nogle setups/opgaver der kan skydes. Der skydes med et mix af små speedlights og store flash enheder, forskellige opgaver, forskellige værktøjer. Mellem hvert shoot, “resetter” han setuppet, det er med til at tvinge dine små grå igang. Jakob står klar til at give en hånd med, så du ikke går i stå.

K.I.S.S. vi tager en flash af gangen.

Hvem står bag?

Jakob er inspireret af “det fortællende” billede, som har påvirket hele hans billedesyn. Hvor fortællingen står i centrum for hans virke som fotograf. Selv formulerer han det således, at billedet ikke behøves at være perfekt, men at det skal fortælle en historie. Ikke noget man nødvendigvis kan se ud af fotografierne, da de står meget præcise, teknisk som æstetisk set. Billederne har allerede været udstillet i en række gallerier og andre udstillingssteder.  Sidste år, som optakt til udgivelsen.

Med øje for det enkelte, og balancen mellem det naturlige og det kunstige lys, samt op imod 1000 portrætter, af alt fra modeller, hr og fru Jensen til direktører og bestyrelser, har Jakob Kjøller skudt og belyst sig igennem de sidste seks år. Derud over er Jakob tilknyttet Nikon School, hvor han blandet andet underviser i speedlights.

Ellers kender de fleste nok Jakob Æbeløe Kjøller for sit flittige arbejde på nettet, først på sin egen blog, derefter på fotomalia.dk.

Det praktiske

Sted: Trusthouse, Rentemestervej 80, 2400 København NV

Dato: Lørdag den 17 Juni 2017

Tid: 10:00 – 17:00

Antal deltagere: 8

Pris: 1500 kr.

Frokost og drikkevarer inkluderet.

Spørgsmål er mere end velkommen på jakob@kjollers.dk

Medbring:

  • Kamera, der kan indstilles manuelt
  • Optikker, alt fra 35-200 mm., gerne minimum et f/1.8
  • Lysmåler (hvis du har en)
  • Hvis du har lyst, men ikke nødvendigt, en bærbar med Lightroom eller Capture One installeret, samt en kortlæser.

Denne workshop er nr 2. i en række af workshops, hvor vi arbejder med flash på forskellige niveauer.

  1. Flash-On – Grundlæggende flash
  2. Flash-More –  Lær at arbejde med flere flash.
  3. Flash-Out – On location, hvor du bla kommer til at arbejde med mikset lys.

Tilmelding

Du kan enten tilmelde dig via MobilePay, med linket her (klik på billedet, eller scan koden), eller udfylde tilmeldings formen nedenfor. Skriv venligst din mail efter beskeden, så kan vi få fat på dig, da mobilepay ikke giver alle informationerne.