Unik workshop med FotoMalia og Charlotte Aurora

Vil du med Charlotte Aurora og FotoMalia ud på en uforglemmelig rejse, langt, langt ind i Charlottes forunderlige fantasi verden, med smukke modeller og fantastiske udklædninger?

Så har du en unik mulighed nu.

Det startede på FotoMalia Camp (FMC)

Sidste år, havde Charlotte sagt “Ja tak” til at være en af posterne på FMC2017, det gik over alt forventning og da vi så spurgte hende om vi skulle lege igen, var det et rimeligt enkelt svar vi fik: “Jeps!” 😉

Skulle du være det mindste i tvivl om hvem Charlotte er, så tag et hurtigt kig her: Charlotte Aurora hun har nemlig sit helt eget tag, her på FotoMalia 😉

Få en eventyrlig oplevelse i et mystisk scenarie fyldt med smukke modeller, store couture-kjoler og spændende omgivelser.

Vi skal ind i en hemmelig verden, hvor vi møder den smukke havfrue, der med sit lange hale-slæb og sit glansfulde hår, kigger rundt på verden og prøver at forstå, hvordan hun passer ind.
Vi skal også møde den mystiske sirene, der med sin forførende figur og sin smukke sang lokker os ud i ulykker og unåde.

Skuende ud mod horisonten går en længselsfuld ung kvinde og venter på, at hendes elskede skal vende hjem fra den lange rejse. Hendes hår og kjole blæser i vinden, og kun tiden vil vise, om hun vil møde sin elskede igen.

Få unikke billeder med hjem

Konceptet er skabt eksklusivt til denne FotoMalia workshop, og lige præcis dette scenarie vil aldrig blive lavet igen. Kjolerne er også syet specielt til denne dag og har derfor aldrig været brugt før.
Hvert lille setup vil have noget særligt at byde på i forhold til den model, der er valgt, den kjole, der er lavet og den måde modellen poserer og udtrykker sig på.

Farverne bliver holdt i hvide, cremefarvede, sølv, grå og sorte toner.

Hver kjole er holdt i sin egen farveskala for at få så meget variation imellem dem som muligt. Charlotte Auroras stil er et mix af mode- og couturekreationer, kombineret med eventyr og
historiefortælling. Det kan beskrives som ”Fairytale Fashion”, og hun går meget op i, at alt er gennemført ned til den mindste detalje.

Intet er overladt til tilfældighederne, og derfor er både modeller, kjoler, makeup, hår og negle afstemt i forhold til konceptet og helheden.
Det bliver en enestående mulighed for at få en anderledes foto-oplevelse, og få noget helt unikt med hjem til sin portfolio.

Denne gang skal vi ud af skoven og væk fra naturens døtre og i stedet ud mod vandet og klipperne, nærmere bestemt Kullen i Sverige.

FotoMalia-faktor

Imens Charlotte og makeup artisterne gør modellerne klar, vil Theis og Jakob dele ud af deres tanker og vise “hvordan de ville gribe opgaven an”, både med kunstigt lys, naturligt lys eller et mix af begge dele, samt en intro til guidning og vejledning af modeller, hvad vi eksponere efter og hvorfor.

Da det ligger os på sinde, at alle får en god oplevelse, bliver deltagererne delt op i grupper på 3-4, hvor alle kommer til at fungere både som assistent og fotograf. Hver gruppe får en model de kan tage med ud i området. Rollen som fotograf og assistent vil gå på skift, på denne måde vil du få lov til at skyde i fred og ro, samt modellen kan koncentrere sig om dig. Efter ca. 45 min vil vi holde en pause, rotere modeller og lokationer og starte forfra, så der vil være rig mulighed for at skyde.

Før frokost vil vi sende grupperne rundt, så I kan se de forskellige lokationer og prøveskyde med hinanden. På den måde bliver I klar til at skyde med modellerne. Efter frokost slipper vi jer og modellerne løs, og vi vil selvfølgelig komme rundt og hjælpe jer alle undervejs.

Som udgangspunkt vil du som deltager få alene tid med modellerne, hvor det kun er dig der skyder billeder.

Folkene bag

Både Theis og Jakob er vante undervisere og kører begge deres egne kurser, imens Jakob også underviser for Nikon School Nordic.

Charlotte har utallige style shoots bag sig og er ikke bange for at udfordre din fantasi 😉

Jakob Kjøller

Med øje for det enkelte, og balancen mellem det naturlige og det kunstige lys, er Jakob inspireret af “det fortællende” billede, som har påvirket hele hans billedesyn. Her står fortællingen i centrum for hans virke som fotograf. Selv formulerer han det således, at billedet ikke behøver at være perfekt, men at det skal fortælle en historie. Ikke noget man nødvendigvis kan se ud af fotografierne, da de står meget præcise, tekniske som æstetiske set. Billederne har allerede været udstillet i en række gallerier og andre udstillingssteder.  Sidste år, som optakt til udgivelsen.

Theis Poulsen

FotoMalia nørd og ikke mindst fotograf. Har du fulgt med på FotoMalia, ja så du ved nok allerede hvem Theis er 🙂

Theis’ hjerte brænder for fashion og portræt fotografering. Over mange års erfaring med modeller foran kameraet, har han opbygget en stor erfaring med både det helt store lys setup og det naturlige lys.

Det er vigtigt at vælge det rigtige værktøj til opgaven, men du må aldrig lade værktøjet komme i vejen for at lave et billede. I en workshop situation er Theis ofte den der ynder at udfordre dig lidt ekstra. Presse dig til at få det bedste ud af det naturlige lys eller måske udfordre dig til at bruge en flash.

Det typiske spørgsmål vil være hvorfor gør du sådan og sådan? Har du tænkt over det eller gør du det bare?

Charlotte Aurora

Charlottes særprægede billeder har deres helt egen stil og er ganske enkelt i en klasse for sig – det er yderst sjældent at man ser koncepter, der er så gennemført, og gennemarbejdet som hendes kreationer er. De gennemførte koncepter, kombineret med yderst kreative idéer og en kompromisløs tilgang til valg af model og lokation er uden tvivl det der får denne uges gæst til at skille sig ud!

Med en uddannelse som “Production Designer” fra Kunstakademiets Designskole (konceptdesign til film, TV og digitale spil) samt mere end 20 års erfaring som syerske, må man sige at hun har det store kørekort til symaskinen. Hun har i mere end 14 år syet kostumer til både film og teater og er i dag creative director, kostume-designer, stylist og kvinden bag Charlotte Aurora Design.

Det praktiske

TID, STED, PRIS og det praktiske

Alt Charlotte laver er unikt til denne workshop og vi vil ikke lave den igen på et senere tidspunkt.

Dato: Lørdag 1 September 2018

Sted: Kullen i sverige (ca 2 timer fra København). Ugen op til, vil vi se om vi ikke kan pakke bilerne, så der er så få biler som muligt.

Pris: 2450 kr

Hvem er den for?

Workshoppen er for folk der allerede ved hvad blænde, lukkertid og ISO er. Ved du samtidigt hvad en reflektor og en flash er, så er du helt sikkert i målgruppen.

Hvad skal du have med?:

Du skal have det udstyr med som du ønsker at bruge, men pak ikke mere end du kan bære. Theis og Jakob har selv deres flashkit (Godox) m.m. med, men vi anbefaler at du bruger dit eget, så du lære det bedre at kende (vi skal nok hjælpe)

Derudover skal du have en madpakke med, da vi er uden for take-out rækkevidde 😉

HUSK dit gode humør 😉

TILMELDING

Lukket for tilmelding.